Hărţile de perete sunt un instrument util de lucru. Se pot face planificări, se pot administra zone de interes, se pot face analize spaţiale în funcţie de tipul de informaţie afişate, etc. Hărţile pot fi folosite într-o multitudine de aplicaţii şi care se reflectă direct în costuri de producţie sau în prognoze.
Hărţile nu aduc un avantaj ce poate fi cuantificat direct. Valoarea unei hărţi va fi descoperită după o utilizare corectă şi eficace.
O hartă tipărită are o parte a informaţiei tipărită prin intermediul etichetelor.
Urmați linkul pentru a vă putea alege produsul dorit.
Planurile stradale sunt un produs derivat al Sistemului Informatic Geografic. Dacă hărţile sunt reprezentarea în plan, convenţională, micşorată a suprafeţei Pământului la o scara mai mică decât 1:20000, atunci planurile sunt acele reprezentări la o scară mai mare decât 1:20000.
Planurile stradale realizate de noi sunt de fapt cadastre simplificate (pe de o parte) şi îmbunătăţite cu alt tip de informaţie (pe de altă parte). Suprafeţele localităţilor din portofoliul noastru au fost impărţite în careuri cu dimensiunea de 600 x 900 metri, apoi micşorate la scara 1:3750 şi introduse în pagină.
Catalogul (sau Atlasul) este de format A4 şi este tipărit în regie proprie cu ajutorul unei tipografii digitale Konika Minolta C5500 pe hartie de 80gr/mp. Are coperţile de carton de 300gr/mp şi este spiralat cu spiră de plastic.
Hărţile în format electronic sun de mare ajutor atunci când aveţi nevoie de un produs scalabil şi editabil. În general formatul electronic se referă la produse virtuale, stocate pe un calculator şi vizualizate cu ajutorul programelor instalate.
Sunt două tipuri de hărţi ce pot fi astfel comercializate:
VECTORIALE
- format GIS (.shp .dwg .e00)
- format vector fără proiecţie (.cdr .ai)
IMAGINE
.tif .jpg .png
rezoluţie până la 300dpi
Principala problemă în procesarea imaginilor grafice pentru refacerea sau realizarea unui plan sau a unei hărţi, este lipsa fişierelor digitale de tip vector.
Procesarea informaţiilor include scanarea, curăţarea şi transformarea imaginii în fişier vectorial mult mai uşor de întreţinut şi modificat.
Imaginile raster sunt create din combinaţia unor matrice de culori ce formeaza o fotografie. Fişierele vector sunt compuse din puncte, polilinii şi poligoane.
Conversia raster vector reprezintă transformarea a unei imagini scanate (raster) într-o serie de elemente geometrice diverse (vector) în 2D sau 3D.
Hărţile pliante, datorită formatului lor mic, conţin în general două tipuri de informaţie:
- în cazul hărţilor generale, cantitatea de informaţie este minimă, aria acoperită fiind foarte mare;
- o cantitate de informaţie specifică, în cazul hărţilor de detaliu, cum e cazul planurilor oraşelor.
Am creat o gamă variată de hărţi tematice, în general acestea devenind ulterior hărţi de perete.
Dar, la cerere va putem pune crea orice tip de hartă plianta, cu dimensiuni standard.
The site was made with Mobirise theme